Τώρα και στην Ελλάδα διοργανώνεται σεμινάριο τεχνογνωσίας για εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης                              

Θέλεις να παρακολουθήσεις το σεμινάριο BabySwimmingαποκτώντας τεχνογνωσία που δε θα μπορέσεις να αποκτήσεις σε κανένα άλλο σεμινάριο στον κόσμο;

 

 

 

Η ενασχόληση με το BabySwimming αποτελεί πραγματικά μία ευχάριστη, συναρπαστική και ενδιαφέρουσα εμπειρία, η οποία παράλληλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μία αξιόλογη και κερδοφόρα επαγγελματική αποκατάσταση.

Το σεμινάριο αυτό προσφέρει τεχνογνωσία που δε θα μπορέσεις να λάβεις από κανένα άλλο σεμινάριο! Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η Μαργαρίτα Κοντζιά, η οποία πρώτη το 1999εισήγαγε στη χώρα μας προγράμματα βρεφικής κολύμβησης, και είναι η μοναδική στην Ελλάδακαι μία από τις λίγες παγκοσμίως εξειδικευμένη εκπαιδεύτρια, όπως και:

 

  • Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου (MASTER) στο Baby Swimming
  • ΕκπαιδεύτριαBaby Swimming U.S.S.S.A. (United States Swim School Association).
  • ΕκπαιδεύτριαBaby Swimming τηςBirthlight.
  • Εκπαιδεύτρια της Αustswim(εκπαιδευτικός οργανισμός της Αυστραλίας στην κολύμβηση) και αποκλειστική εκπρόσωπός της στην Ελλάδα για την εκπαίδευση προπονητών κολύμβησης και babyswimming.
  • Εισηγήτρια σε Διεθνή Συνέδρια Baby Swimming.
  • Εισηγήτρια σε Πανελλήνια Παιδιατρικά συνέδρια.
  • Επιστημονικός συνεργάτης του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής με διδακτική προϋπηρεσία στο Baby Swimming (στην ειδικότητα Κολύμβησης και Αναψυχής), καθώς και εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων Baby Swimming στα Διεθνή Συνέδρια Φυσικής Αγωγής που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Κομοτηνή.
  • Συμμετοχή σε όλα ανεξαιρέτως τα σεμινάρια βρεφικής κολύμβησης ανά τον κόσμο που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 20 χρόνια (WABCΝέα Ζηλανδία, WABCΣιγκαπούρη, WABCBrighton, Καναδά, Αυστραλία, Όσλο, Αυστρία, Σουηδία, Αγγλία).
  • Παρακολούθηση σχολών Baby Swimming σε παγκόσμιο επίπεδο (Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία).

 

Το σεμινάριο παρέχει την πιο ολοκληρωμένη, σε παγκόσμιο επίπεδο, εκπαίδευση για προπονητές βρεφικής κολύμβησης. Συνήθως, σε κάθε σεμινάριο Baby Swimming  δίνονται μόνο 5 με 7 ασκήσεις, όμως στο συγκεκριμένο σεμινάριο παρουσιάζεται μία πληθώρα ασκήσεων με τις παραλλαγές τους. Επιπλέον, παρέχονται γνώσεις από την παρακολούθηση σχολών Baby Swimming από όλο τον κόσμο (Νέα Ζηλανδία, Σιγκαπούρη, Αμερική, Αγγλία, Καναδά, Αυστραλία, Αυστρία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ισλανδία αλλά και από τη συμμετοχή σε όλα ανεξαιρέτως τα σεμινάρια βρεφικής κολύμβησης ανά τον κόσμο που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 20 χρόνια (ASSA και ISSA Αυστραλία, WABCΝέα Ζηλανδία, WABCΣιγκαπούρη, WABCBrighton, Καναδά, Αυστραλία, Όσλο, Αυστρία, Σουηδία, Αγγλία).

 

Το σεμινάριο θα απαρτίζεται από λίγα άτομα. Οι γνώσεις που θα αποκτηθούν είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές που έχουν διδαχθεί οι προπονητές που εργάζονται στην “Υδρία” (www.baby-swimming.gr). Μέρος του σεμιναρίου αποτελεί η παρουσίαση ασκήσεων αλλά και η προβολή μαθημάτων μέσω videoαπό σχολές σε όλο τον κόσμο. Επιπρόσθετα, δίνονται πρακτικές συμβουλές, οι οποίες είναι δοκιμασμένες στην πράξη με την εμπειρία 20 χρόνων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις απαιτούμενες γνώσεις ώστε να μπορούν είτε να διδάξουν, είτε  να δημιουργήσουν τα δικά τους προγράμματα. Από το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν μπορείς να πάρεις επίσημη πιστοποίηση γιατί αφορά σε θέματα τεχνογνωσίας, αλλά δίνεται βεβαίωση συμμετοχής. Οι γνώσεις που θα αποκτήσεις είναι πολύτιμες και χρήσιμες, τόσο που θα σε βοηθήσουν να δουλέψεις πάνω στο αντικείμενο. 

Το σεμινάριο είναι τετραήμερο για άτομα από επαρχία και τριήμερο για άτομα από Αθήνα και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις  15 έως τις 18 Φεβρουαρίου. Για να δηλώσεις συμμετοχή ή να πάρεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επικοινωνήσεις με τη Μαργαρίτα Κοντζιά με mail στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο τηλ.: 6974-93.01.99.

Με εκτίμηση,

Μαργαρίτα Κοντζιά

Νέα & Ανακοινώσεις

Thumbnail Ένα άρθρο που ανατρέπει ό,τι ξέρουμε για τον κίνδυνο της θάλασσας..... Ο λαός μας από τα πανάρχαια χρόνια είναι σε συνεχή επαφή με το νερό. Ωστόσο, κάθε καλοκαίρι μετράμε εκατοντάδες θύματα πνιγμού. Είναι σημαντικό, λοιπόν, να γνωρίζουμε και να...
Tα παιδιά μαθαίνουν τόσο γρήγορα το νερό αλλά και τον εαυτό τους μέσα από αυτό.Κάθε χρόνο εντυπωσιαζόμαστε ακόμα κι εμείς οι ίδιοι με την εξέλιξή τους.Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές μας! Δείτε εικόνες από τις φετινές επιδείξεις στο  ΟΑΚΑ:...
Thumbnail Η πρώτη προπονήτρια  Βaby Swimming στην Ελλάδα, Μαργαριτα Κοντζιά, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την τιμητική πρόσκληση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ώστε να πραγματοποιήσει...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της εμπειρίας σας. Πατώντας «OK» αποδέχεστε τη χρήση αυτών των cookies κατά την περιήγησή σας.